despre

Vedem tot ce ne înconjoară și ne oprim din când în când să imortalizăm acele momente care ne atrag atenția.
Făcând asta, ne dăm seama că tot ce ne înconjoară este special și în orice moment putem realiza poze, instantanee, cadre cu lucruri și situații uimitoare.
Nu trebuie decât să ne oprim și să admirăm frumusețea care se află peste tot, fie că sunt lucruri create de natură, de om sau îmbinate.
Acestea ne ajută să ne ducem viața mai departe și merită să le arătăm tuturor celor care nu au timp să le observe.

În câteva cuvinte :
Iată un dar din partea celor care văd frumusețea lucrurilor, pentru cei care vor să o vadă.

“By Human & Nature este o comunitate uimitoare. Este o plăcere să faci parte din ea.”

misiunea

Dorința noastră este să reușim să sensibilizăm cât mai mulți oameni, să îi facem să înțeleagă că lucrurile din jurul nostru merită atenția lor, să înțeleagă că a te opri, a contempla și a înțelege frumusețea lucrurilor înconjurătoare, ne aduce mai multă liniște. Vrem ca oameni din toate colțurile pământului să poată vedea cum arată locuri spre care pașii probabil nu îi vor îndrepta niciodată, sau poate cine știe, inspirați de fotografii, vor ajunge să vadă cu proprii ochi locurile din poze și videoclipuri.

valorile

Avem un deosebit respect pentru toți oamenii, fie că apreciază frumusețea naturii și a lucrurilor, fie că doar trebuie să o descopere, credem în uniunea cu natura, în faptul că tot ce ne înconjoară trebuie întreținut și respectat.

BH&N

Scroll to Top